Søk i denne bloggen

mandag 19. april 2010

Søndre del av Tisjøen 19.4.10


Konkurransens arrangører Knut og Sune Olsson

I dag var det konkurranse på Søndre delen av Tisjøen. Den samme sjøen som årets SM ble arrangert på. Den eneste delen av sjøen som ikke ble brukt den helgen var nettopp den søndre. Vi startet fisket allerede 0845 og fisket 5 timer til klokken 1345. Dette for å sikre så bra is som mulig så lenge som mulig utover dagen. Isen var etter årstiden å bedømme veldig bra. Ca 30 cm. Noe løst selvfølgelig, men ingen fare så langt. Isen hadde ikke minket noe særlig foregående uke. Fisket startet veldig bra for min ege del. Jeg rakk ikke engang lodde dypet før fisken satt på. Fisket med pimpel i starten. Fikk 81 fisk i første hull, og det skulle vise seg at det var tendensen for dagen. Fisken sto ekstremt lokalt. Man kunne ha hull med 50-100 fisk, men det var ikke mange av dem. Stort sett opp til 3 stk pr. hull. Når man ser på resultatlisten satt de fleste i toppen inne i viken lengst sør i sjøen. Her samles gjerne fisken på denne årstiden. Vinneren ble Lennart Kilestad hadde ca 275 fisk i første hull... og an veide inn ca 11 kg.
Jeg vant dameklassen med 6767 kg.
Vidar Komperud kom på 2.plass i veteranklassen med 6,9 kg. Jim Bekken kom på 2 plass i herrer senior med sine 7,4 kg. Ca snittvekt på 30 gr pr.fisk.I morgen skal vi starte i Örviken, og så dette på Tisjøen, men nå midtre partiet. Og vi starter fisket samme tid :o)

5 kommentarer:

  1. MORO :-) STORT GRATTIS

    Pass på å slite deg skikkelig ut til Trysil-cupen nå da :-)

    SvarSlett
  2. Dere er godt i gang skjønner jeg :-D

    Vdr Trysilcup må jeg beklagligvis melde avbud på hytta :-(( Jeg må være med på et skole arrangement på lørdag så da gikk det addundas.

    Men kommer på søndag og håper på en topplassering i sesongens siste stevne.

    Til da skittfiske på dere begge og har en følelse av at dette tar dere i land :-D

    Mvh
    Finn E

    SvarSlett
  3. Grattis kramar till er. Hur många är ni på cupen? Vet ni vart det är tävling på Torsdag och Fredag. MVH Maud.

    SvarSlett
  4. Vi er ca 80 stk, men flere skulle komme senere i veckan presis som ni. Dom har ej sagt vart det blir torsdag og fredag. Kanske vi får høra nåt i dag.

    SvarSlett

Blir veldig glad om du legger igjen en hyggelig kommentar :o)