Søk i denne bloggen

lørdag 24. april 2010

Så var DAGEN her...




En kveld i februar da vi var i Jämtcupen kokte Thomas Larsson og jeg i sammen en riktig bra avtale... Det virket i allefall sånn den gangen i sene nattetimer... Avtalen gikk ut på at vi skulle bytte fiskesaker på fredagskonkurransen i Sälen cup. Fredagskonkurransen inngår ikke i selve cupen, så da er det heller ikke så nøye på det... Det betydde altså at jeg skulle fiske med Thomas vanlige pimpelstikker og han skulle fiske med mine varpestikker.... Og sånn ble det. Vi fisket på Bornosjön som ligger mellom Fulunäs og Särna. En sjø med masse mort, abbor, vederbuk, gjedde m.fler. Må jo si det var en utfordring å fiske med andres utstyr, og vet at Thomas' hadde det minst like ille. Wälle og jeg klarte vel knapt å fiske den første timen. Vi ble jo bare sittende å se på Thomas varpe. Haha!! Armene gikk som om han skulle danset fugledansen, for ikke snakke om alle kommentarene han kom med...
Jaja, etterhvert fant man jo litt fisk også. Men vanskelig å finne flyten når man fisker "feil". Fikk nå iallefall opp 3997 g, og det holdt til 2 plass i dag. Vinner i dameklassen ble Maud Eriksson.
Totalvinner ble"Sjefen"/Per Nilsson fra Nora Gyttorp. Seieren i veteranklassen gikk til Knoppen, også han fra Nora Gyttorp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blir veldig glad om du legger igjen en hyggelig kommentar :o)