Søk i denne bloggen

mandag 1. mars 2010

Jämtcupen 2010 STUGUN

Ja, i forrige innlegg ser dere resultatlista fra årets jämtcup. Cupen gikk av stabelen i Stugun, et lite sted noen mil utenfor Östersund. Vi dro oppover på fredag morgen. Reiste om Sveg, og kjørte sammen med Maud og Loe derfra frem til Stugun. Total kjørelengde fra Oslo-Stugun er 62,3 mil. ZZZzzzz!! Får kløa av å sitte så lenge stille...., så tiden gikk med til å:
....ta bilder, nok en gang til Jim's oppgitthet...,
strikke...,lese, sove, le...
Hva gjør man i 9 timer??

Endelig fremme dit vi skulle bo (Prästgården) Et kjempeflott sted med koselig vertskap som absolutt er å anbefale om du tenker på å overnatte i dette området. Her finner du link til dem.
Og for tiden sto denne brunbjørnen og passet på i inngangspartiet... Her sammen med verten på stedet :o)

Fredagskvelden gikk med til å diskutere fiske, se på kart over morgendagsens sjøer, en tur på pizzeria'n og prate i hyggelig lag :o))) OL-programmet sto selvfølgelig også på, og gleden var stor med norsk gull i skiskytinga.
Vi var 21 personer som var meldt på cupen fra Sveg, og bodde fordelt på 2 hus.

Lørdagsmorgen var det frokost klokken 7.. Lovlig tidlig når man er i seneste laget i seng, men kunne glede oss over svensk gull som ble tatt i løpet av natten. Curlingdamene slo til. Et bra utgangspunkt for dagen!

Vi dro i samlet tropp opp til Østre og Vestre Mörtsjön(ene) Her fikk vi vite utfallet av trekningen, og hvilke lag vi skulle fiske på.

Jim og Tommy hadde blitt trukket på lag sammen med Daniel Eriksson
Niklas, Finn-Erik ble trukket på lag med Rolf Lundin
Tom Rune og jeg ble trukket på lag med Pelle Lundqvist.

Første konkurrransen fra 0800-1130 gikk av stabelen på Vestre Mörtsjøen. Snøværet var tett som dere ser på bildene under. Det var ca -5 grader, så det var deilig temp. Heldigvis var det kjørt opp scooterspor, så det gikk an å komme seg et stykke på vei. For utenom scootersporet var det vel nærmere halvmeter'n med snø og vasse rundt i. Fisket var for egen del helt greit, men fant vel aldri helt ut av det... Men vel 2 kg ble det. Nr 2 i dameklassen.
Tett snødriv hele dagen...

På lang lang rekke...
Litt prat mellom konkurransene. Utveksling av erfaringer, skifte av kroker og planer ble lagt for neste økt... Her er bl.a Pelle Lundqvist fra Sveg
Loe, Pelle og Lars med fronten mot, og Stig med ryggen mot.
Daniel som fisket på lag med Jim og Tommy til venstre
Finn Erik, Loe og Maud
Og Tommy TELLER fisk... 111 stk, og vekten ble 8460 g
Og selvfølgelig fikk han en bonus fisk på ca 1200 g.
Thomas, Jim og Thomas kaster i seg litt mat før neste økt.
Vinnervekta totalt ble ca 13 kg i første konkurranse
Klokken 1230 var det klart for neste økt. Man kastet seg i vei. Like tungt å gå var det. Litt annerledes. Fisket fra 13-1530. Og jeg skal bare ha sagt at det var VEEEELDIG LANGT INN!!! Og jeg hadde hele 10 sekunder igjen på meg før gangtiden gikk ut da jeg kom inn, og disking hadde blitt aktuelt... Ble såå stresset, ville jo ikke ødelegge for laget, men heldigvis gikk det bra. Hadde omtrent samme ansiktsfarge som den lilla lua mi...
Litt lavere vekter på denne konkurransen. Vinnervekten ble ca 7,5 kg, og Thomas Larsson kom på 2 plass
Niklas etter siste konkurransen. Han fikk bonusfisken denne gangen. Fikk ikke med meg vekten på denne!
Gudene vet hva disse dreiv med natten før, men det var i allefall behov for litt tapetsering da vi kom hjem :o) Her fester Per Erik tapetborden. Bra jobba!! :o)
Før middagen på lørdag: Loe, Maud og Thomas
Stig og Per Erik
Jim
Tom Rune og Tommy før middagen
Og endelig middag. Kjempegodt var det :o) Jim, Maud og Lars
Den norske gjengen koser seg med middagsmat.
Daniel ringte og tok rede på resultatene etter første konkurransedag. Sveg lå veldig godt an, men det var jevne poengsummer så ingenting var avgjort.
Vi hadde ledelse i flere klasser + lagkonkurransen.
BURSDAGSBARNET TOMMY!!
Tommy hadde jo bursdag på søndag, men vi tok en mini-feiring med sang og fastelavensboller på lørdagskvelden.
Vel overstått. Fisket på søndag ble en treg affære. Lavere vekter, men Tommy sto øverst på reultatlista i dag...med ca 3,6 kg. Kan tenke meg gjennomsnittet lå på ca 1 kg... Kjedelig med sånne dager, men det er likt for alle.
Godt med litt ertesuppe etter en kald dag på isen. Og siden sluttresultatet ble så bra var det vel grunn til å smile allikevel. Eller hva Finn-Erik :o))
Thomas er ikke heeelt fornøyd, men til informasjon er han sjelden heeeelt fornøyd med egne prestasjoner. Men det ble jo en 8 plass, Thomas!! Det er jo bedre enn i fjor...
Vinnerlaget fra Sveg. Med Jim, Daniel (som ble nr 2 individuelt) og Tommy
Vinnerlaget. Jim, Daniel og Tommy. De fikk opp vel 50 kg på disse tre konkurransene. Et suverent bra resultat. Lag nr 2 hadde hele 13 kg i lavere vekt...
Ble vel ganske fornøyd med eget resultat selv om jeg gjerne skulle ha hatt litt høyere vekter. Det ble en andre plass individuelt, og sender selvfølgelig masse gratulasjoner til Maud som vant dameklassen. Du er GOD!!
Sender også hilsninger til alle andre klassevinnere og medaljevinnere. Og en STOR takk til arrangørene for et suverent og flott gjennomført arrangement. Og til alle Sveg'erne som tar oss i mot med åpne armer, og lar oss få være med på så mye moro!
På gjensyn!!

5 kommentarer:

  1. Takk Kjersti og Jim !
    Flott helg med fine sjøer og godt selskap !
    Vi stiller vell neste år også ?
    En liten revansje er på sin plass.

    Mvh
    Finn E

    SvarSlett
  2. Man ser på deres rødbrune vakre ansikter at det nærmer seg vår og påske :-)

    Kirsti og jeg lurer på om du har tenkt ut taktikk til lørdagen??

    SvarSlett
  3. Tack själva för en trevlig helg! Förhoppningsvis träffas vi fler gånger på isen i vår.Kram ifrån Maud och Loe.

    SvarSlett
  4. Finn Erik: Selv takk :o) Det er klart vi stiller neste år også. Synes det er så artig å fiske sammen med den gjengen!! Men det skal bli artig til helgen også med NM sammen med klubbkamerater fra Norge :o) Hilsen frk. Sølli. Hehehe!!

    Torild: Jeg har vel tenkt på hvor jeg kunne tenke meg å fiske på lørdag, men vi får ta en prat på morgenen kanskje?? Gleder meg veldig!!

    SvarSlett
  5. Hei Maud og Loe!! Hoppas på det :o) Det blir vel i allefall i Trysil...
    Kram

    SvarSlett

Blir veldig glad om du legger igjen en hyggelig kommentar :o)