I dag ble det bestemt at det var blå skjellsuppe på menyen.
En lørdag hvor vi på dagen var på farten fra tidlig morgen til utpå ettermiddagen er det godt å komme hjem og lage en god middag sammen ;)
Vi begynte dagen på loppis, hvor jeg kom over denne boken: Ekte mat av Andreas Viestad, og vi lot oss inspirere! -som jeg håper du vil av dette innlegget :) Tjukk deilig kokebok med masse herlige og ærlige bilder og masse kunnskap om matlaging og råvarer. Kommer nok til å kikke mer i denne utover høsten!
Blåskjellsuppe
til 2 personer:1-1 1/2 kg blåskjell
100-200 gran pillede reker
1 liten løk
2-3 fedd med hvitløk
Miks av friske urter .vi brukte gressløk, salvie og oregano
hvitvin
kremfløte
salt og pepper

Rykende ferskt og klar til servering sammen med varme hvitløksbaguetter ! Velbekomme!
Nå er vi god og mette -og ønsker dere alle en god lørdagskveld!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Blir veldig glad om du legger igjen en hyggelig kommentar :o)